Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πρόγραμμα Healthy Life Greece

                                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το νέο τριήμερο πρόγραμμα Ηealthy Life Greece του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο καταπληκτικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας (Delfinia Hotel Corfu) , δίπλα στη θάλασσα, στις 10 - 13 Μαίου 2018 (έναρξη Πέμπτη (10/5) απόγευμα με συνάντηση γνωριμίας και δείπνο στο ξενοδοχείο και λήξη την Κυριακή (13/5) το μεσημέρι). 
Οι τιμές του ξενοδοχείου είναι 45 Ευρώ το άτομο, για δίκλινο δωμάτιο και 60 Ευρώ για μονόκλινο, με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό). Σε αυτές έχουν προστεθεί πρόσφατα 3 Ευρώ την ημέρα/ δωμάτιο, σαν πρόσθετος φόρος από το κράτος. 
Η τιμή του σεμιναρίου του Ινστιτούτου για ολόκληρο το τριήμερο είναι 180 Ευρώ το άτομο με εκπαιδεύτρια την γιατρό και πρόεδρο του ΕΛ.ΙΝ.Α,Σ, Δρ. Ελένη Τσουκαλή. Σε αυτό περιλαμβάνονται καθημερινά, ώρες διδασκαλίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση του στρες, ομαδικές ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθημάτων, προσωπικές, ή κοινές συζητήσεις επάνω στα θέματα της υγείας και της ζωής, κατά τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και μία συνεδρία ρεφλεξολογίας από την κα Ζαχαρούλα Μουζακίτη ή μία συνεδρία μασάζ με την φυσιοθεραπεύτρια Άρτεμη Τσιριγγάκη , ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 10 άτομα, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα καλής επαφής και συζήτησης, γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, όσοι ενδιαφέρεστε (μήνυμα για επικοινωνία στο etsoukali@gmail.com ή στο 6932665878)).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2018 με κατάθεση προκαταβολής 50 Ευρώ στον λογαριασμό του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ στην τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ .GR67 0172 4500 0054 5006 1392 941 και κλείσιμο δωματίου στο ξενοδοχείο Δελφίνια τηλ.26610 76320-3 (delfinia@hol.gr) με την ενημέρωση πως η κράτηση είναι για το τριήμερο του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ, προκειμένου να βρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες στον ίδια πλευρά του ξενοδοχείου.
Η ολοκλήρωση της πληρωμής στον λογαριασμό του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.