Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Το σώμα μας είναι ένα ενυδρείο...

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Το σώμα μας μοιάζει, ξέρετε, με ένα μεγάλο ενυδρείο… Αποτελείται κατά 75% από νερό, όπως είναι καλά γνωστό. Και επειδή τα μόρια του νερού είναι πολύ μικρότερα από όλα τα άλλα μόρια του σώματος, αυτό τελικά  σημαίνει πως κατά 95%, περίπου, δεν είμαστε τίποτ΄άλλο παρά Ν Ε Ρ Ο !!!

Ίσως δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό οι περισσότεροι, αλλά είναι γνωστό πως έχουμε προέρθει από το νερό.. Εκεί πρωτοεμφανίστηκε η ζωή, όπως παραδέχονται σήμερα οι περισσότεροι από τους επιστήμονες που ερευνούν το θέμα.

Φαίνεται πως το νερό κρύβει μυστικά που δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να ανακαλύψουμε.
Πρόσφατα, ο γνωστός Dr Gerald Pollak, ανακάλυψε πως το νερό μέσα στους ζώντες οργανισμούς υπάρχει και σε μία τέταρτη μορφή (αυτή του ζελέ) εκτός από τις τρεις γνωστές μας μέχρι τώρα μορφές (υγρό, στερεό και αέριο). Σας έχω μιλήσει γι αυτό σε παλαιότερο άρθρο μου. Ωστόσο, πολλοί τον κορόιδεψαν(όπως γίνεται συνήθως)  μέχρι να γίνει η θεωρεία του αποδεκτή. Τώρα όμως χάρη σε αυτή του την ανακάλυψη, η βιολογία μπορεί να εξηγήσει πολύ καλύτερα την κίνηση του αίματος μέσα στα αγγεία, για την οποία μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε πως οφείλεται αποκλειστικά στην αντλία της καρδιάς.

Η τέταρτη αυτή μορφή του νερού, (ζελέ) φαίνεται να δημιουργείται από την επαφή του με τις πρωτεΐνες του οργανισμού και του δίνει την ικανότητα να δημιουργεί κίνηση.

Είμαστε, λοιπόν, ένα μεγάλο ενυδρείο, μέσα στο οποίο αντί για ψάρια, κολυμπούν τα κύτταρά μας, μαζεμένα κατά ομάδες, ώστε να δημιουργούνται, από αυτά, τα όργανά μας. Αλλά και τα ίδια τα κύτταρά μας αποτελούνται κυρίως από νερό, αφού αυτό τυλίγει με πολλαπλά στρώματα κάθε μόριό τους...

Από το νερό αυτού του ενυδρείου τρέφονται για να ζήσουν τα κύτταρά μας… και αυτό το νερό αλλάζει ποιοτικά από τον τρόπο της ζωής (τι τρώμε, τι μυρίζουμε, τι βάζουμε στο δέρμα μας κ.λπ)  και της σκέψης μας (τι συναισθήματα έχουμε και τι ορμόνες παράγονται από αυτά).

Το είχατε ποτέ σκεφτεί αυτό; Έχετε ποτέ ασχοληθεί με το πόσο καθαρό είναι αυτό το νερό του κορμιού σας; Τι του βάζετε μέσα και αν το φροντίζετε; Έχετε σκεφτεί ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει με αυτό ο αγιασμός των υδάτων, της Χριστιανοσύνης;;;

Πώς απαιτείτε να είναι γερά και δυνατά τα ψάρια σας (τα κύτταρά σας) ώστε να έχετε υγεία, όταν εσείς δεν φροντίζετε όσο πρέπει το νερό μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένα να ζούνε και να τρέφονται;;; Σκεφθείτε το...

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.