Τρίτη 17 Μαΐου 2016

H έδρα της συνείδησης

Μικρόκοσμος – μακρόκοσμος

Living matrix
Η βιολογία έχει αλλάξει, μετά τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στη φυσική. Όσο η επιστήμη προχωρά, η μαγεία του κόσμου που αποτελεί το σώμα μας, αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο και δημιουργεί αναπόφευκτα σκέψεις φιλοσοφικές.

Τώρα ξέρουμε πως τίποτα δεν κινείται τυχαία μέσα στο σώμα μας. Υπάρχει ένα πρωτεϊνικό δίχτυ (living matrix), επάνω
στο οποίο κινούνται και αλλάζουν θέση τα κύτταρα, όποτε χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, όπως έχει περιγράψει στα βιβλία του ο βιολόγος Dr James Oschman. Στο δίχτυ αυτό κινούνται και οι ενέργειες που παράγονται στο σώμα. Όλα συμβαίνουν και κινούνται στους δρόμους που αυτό το δίχτυ δημιουργεί, γι αυτό και τίποτα δεν συμβαίνει ανεξάρτητα από όλα τα άλλα. Το δίχτυ αυτό κάνει τα πάντα να βρίσκονται σε αλληλεξάρτηση. Κάθε κίνηση και κάθε ενέργεια επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό.
Το ίδιο συμβαίνει και μέσα σε κάθε κύτταρό μας. Το δίχτυ βρίσκεται  μέσα και σε αυτό και επάνω του κινούνται τα οργανίδια του κυττάρου, όπως και όλες οι ενέργειες που παράγονται μέσα σε αυτό.
Ακόμη και στον πυρήνα του κυττάρου το δίχτυ συνεχίζει να υπάρχει και επηρεάζει τη λειτουργία του DNA.

Αν και δεν έχει αυτό ειπωθεί από επιστημονικά χείλη, πιστεύω προσωπικά, πως το δίχτυ συνεχίζεται (με άλλη μορφή, καθαρά ενεργειακή)  και μέσα στα μόρια και πάνω σε αυτό κινούνται τα άτομα όταν δημιουργούνται διάφορες χημικές ενώσεις, ενώ σε ακόμη μικρότερη κλίμακα,  παρόμοιο ενεργειακό δίχτυ θα πρέπει να υπάρχει και μέσα στο άτομο,  κ.ο.κ

Σε μεγαλύτερη κλίμακα τώρα, αν ο κόσμος είναι πράγματι ένα ολόγραμμα*, όπως πολλοί ισχυρίζονται, τότε δίχτυ (ενεργειακό) θα πρέπει να ενώνει και όλα τα έμβια όντα μεταξύ τους (φυτά, ζώα, ανθρώπους) κρατώντας τα σε απόλυτη αλληλεξάρτηση, καθώς και όλους τους πλανήτες  στο ηλιακό μας σύστημα, όλα τα ηλιακά συστήματα στον γαλαξία μας, όλους του γαλαξίες στο σύμπαν…κ.ο.κ.

Μήπως τελικά ένα δίχτυ είναι η έδρα της «συνείδησης»;  Ένα δίχτυ που συνδέει τα πάντα μεταξύ τους, αναπνέει κυματίζοντας, και πάνω του παίζεται αυτό το μαγικό παιχνίδι που λέμε ζωή; Ένα δίχτυ που στην κλίμακα του υλικού μας σώματος εμφανίζεται με την μορφή πρωτεϊνών ενώ στις υπόλοιπες μη ορατές, υλικά, κλίμακες βρίσκεται σε κάποια ενεργειακή μορφή;


*Ολόγραμμα είναι ένα σύνολο, του οποίου κάθε του κομμάτι, δεν περιέχει μόνον μέρος του συνόλου, αλλά ολόκληρο το σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.