Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αυξάνονται τα ποσοστά καρκίνου... (92)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Μπορεί να γίνομαι γραφική, προσπαθώντας συνεχώς με διάφορους τρόπους να σας πείσω πως πρέπει να βάλετε τις μεθόδους αντιμετώπισης του στρες στη ζωή σας, όπως σας τους προτείνω στην ιστοσελίδα μου, όμως οι επιστημονικές έρευνες με δικαιώνουν, δυστυχώς , όλο και περισσότερο.

Σε πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Br J Cancer. αναφέρεται έρευνα στην οποία φαίνεται
πως όσο αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης στον κόσμο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες νόσησης από καρκίνο. Και ενώ πριν λίγα χρόνια έδειχναν οι έρευνες πως ο ένας στους τρεις θα νοσήσει κατά τη διάρκεια της ζωής του από καρκίνο, οι νεότερες έρευνες δείχνουν πως το ποσοστό αυτό έγινε στις μέρες ένας στους δύο !

Τα στρες της ζωής  (περιβαλλοντικά και ψυχικά) αποδιοργανώνουν τη λειτουργία των γονιδίων μας και μας οδηγούν σε ασθένειες. Από εμάς εξαρτάται να αυξήσουμε την αντοχή του οργανισμού μας στα στρες της ζωής, βοηθώντας την καλή λειτουργία των γονιδίων μας, με όλους τους τρόπους που σε άρθρα μου και σε βίντεο σας έχω περιγράψει, σύμφωνα με την νέα επιστήμη που λέγεται Επιγενετική.

Σωστή διατροφή, συχνή γείωση, καθημερινή άσκηση και αποφυγή καθιστικής ζωής, γέλιο, χαλάρωση και διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων (ενεργειακή εναρμόνιση).

Ακολουθήστε, όσο μπορείτε, τους πιο πάνω κανόνες στη ζωή σας, για να προφυλαχθείτε από τα στρες της ζωής που καταστρέφουν την υγεία και οδηγούν σε ασθένειες και ταλαιπωρίες. Μην το ξεχνάτε.
Με αγάπη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.