Έρευνα έδειξε πως η υγιεινή διατροφή κατά την μέση ηλικία (50 και άνω) που περιέχει λίγα λιπαρά και πολλά λαχανικά, φρούτα, λιπαρά ψάρια και υγιεινά γαλακτοκομικά μειώνει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης άνοιας ή νόσου Αλζχάϊμερ στην μεγαλύτερη ηλικία, σε σχέση με τα άτομα που καταναλώνουν τροφές με πολλά κορεσμένα λιπαρά και γλυκαντικές ουσίες ;
Άρθρα και συμβουλές από την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή για την σωστή διαχείριση του στρες και την βελτίωση της υγείας και της ζωής, καθώς επίσης όλες οι νεότερες απόψεις για την λειτουργία του οργανισμού μας, από τις έρευνες ιατρικής και βιολογίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αποποίηση ευθύνης
Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου