Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το υλικό μας σώμα και η δημιουργία ασθένειας (53)



Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Πριν αρκετό καιρό είχα ανεβάσει στο κανάλι μου στο Youtube ένα μικρό βίντεο με μία άσκηση χαλάρωσης που περιέχει μία εικονική κατάδυση μέσα στο σώμα και στα κύτταρά του… Δεν φαίνεται να την έχουν διαλέξει για χαλάρωσή τους πολλοί από όσους την άκουσαν, ίσως γιατί δεν υπάρχει σε όλους η ανάλογη γνώση τόσο της βιολογίας όσο και της καινούργιας φυσικής, της κβαντικής, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την άσκηση και να μπορέσουν να την βιώσουν με τον νου τους…
Νομίζω όμως, πως ασκούμενος κανείς με αυτήν συχνά, και με την βοήθεια των μικρών εικόνων που έχει το βίντεο, θα καταφέρει τελικά να «δει» την τεράστια δύναμη που κρύβεται μέσα στον καθένα από εμάς, την δύναμη από την οποία έχει δημιουργηθεί και συνεχώς δημιουργείται αυτή η υλική μας υπόσταση, που ονομάζουμε σώμα μας.

Στο βάθος τελικά της υλικής μας ύπαρξης, υπάρχει μόνον ενέργεια και πληροφορία, η οποία υλοποιούμενη επιδρά και υφίσταται επίδραση τόσο από τον νου (τις σκέψεις), όσο και από τον υπόλοιπο υλικό κόσμο που μας περιβάλλει και οδηγείται τελικά στην δημιουργία του υλικού σώματός μας.
Τα κύτταρά μας πεθαίνουν και αναπαράγονται συχνά, ανάλογα με το όργανο στο οποίο ανήκουν, και τελικά κάθε χρόνος που περνά, μας αφήνει με ένα τελείως καινούργιο σώμα υλικό, όσο και αν εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε.
Το σώμα μας δηλαδή αναδημιουργείται συνεχώς, και οι διάφορες επιδράσεις που προαναφέρθηκαν το αφήνουν να δημιουργείται γερό ή το κάνουν να εμφανίσει νόσο.
Αυτά είναι τα στρες της ζωής, για τα οποία τόσο συχνά σας μιλάω. Είναι αυτές οι επιδράσεις που αλλοιώνουν την υλοποίηση του σώματός μας. Αυτήν που προέρχεται από την ενέργεια και την πληροφορία που μας έχει δημιουργήσει.

Οι εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες, αφορούν τον τόπο και τις συνθήκες που ζούμε καθώς και τη διατροφή μας. Είναι πράγματα που άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, ιδίως εάν καταλάβουν την μεγάλη σημασία που έχουν για την υγεία τους και το αποφασίσουν. Ο νους (οι σκέψεις μας) όμως,  (ο «όφις» της Χριστιανοσύνης) είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγθεί, ώστε να μην επηρεάζει αρνητικά τη δημιουργία του υλικού μας σώματος και το οδηγεί σε νόσους.

Επηρεάζουν οι σκέψεις μας το σώμα μας, γιατί δημιουργούν συναισθήματα, τα οποία όπως σε άλλο εκπαιδευτικό βίντεο σας έχω αναλύσει, επιδρούν σε όλα μας τα κύτταρα και αλλάζουν την λειτουργία των γονιδίων μας μέσω των νευροπεπτιδίων που κυκλοφορούν στο αίμα.  Επηρεάζουν επίσης και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας το οποίο ελέγχει όλες τις ενέργειες  που παράγονται στο σώμα.

Και ενώ τους εξωτερικούς παράγοντες μπορεί να τους αλλάξει κανείς σχετικά γρήγορα και να δει την αλλαγή στην υγεία του, τα συναισθήματά του δυστυχώς, δεν μπορεί να τα αλλάξει το ίδιο γρήγορα, γιατί τα νευροπεπτίδια (μόρια που παράγονται και κυκλοφορούν στο αίμα μας ανάλογα με τα συναισθήματά μας) κλειδώνουν σε ειδικές θέσεις (υποδοχείς) επάνω στα διάφορα κύτταρά μας, και μένουν καταγεγραμμένα στην μνήμη των κυττάρων.

Χρειάζεται πολλή και συνεχής προσπάθεια, για να απαλλαγεί κανείς από αρνητικά συναισθήματα που έχουν καταγραφεί σε αυτή την παλαιά μνήμη που λέμε υποσυνείδητο ή ασυνείδητο, και στην οποία δεν έχουμε πρόσβαση λογικά. Γι αυτό υπάρχουν οι διάφορες ασκήσεις, κάποιες από τις οποίες σας έχω δώσει στα βίντεο με τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης, οι οποίες βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Δοκιμάστε τις…

Με αγάπη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.