Γεια σας
Στην προηγούμενη ανάρτηση αυτής της στήλης, σας υποσχέθηκα μία ακόμη συνταγή για πιάτο που μπορεί να συμπληρώσει και να συνοδέψει τα ψητά μανιτάρια. Πιστή στην υπόσχεσή μου λοιπόν, θα σας δώσω σήμερα μια πολύ εύκολη και υγιεινή συνταγή, με την οποία μπορείτε εκτός από τα ψητά μανιτάρια, να συνοδέψετε και τις ζεματιστές σαρδέλες που σας είχα δώσει παλαιότερα (κλικ εδώ για να δείτε την συνταγή).
Η προσθήκη της γλυκοπατάτας στο μίγμα, το κάνει πιο υγιεινό και του δίνει ιδιαίτερη νοστιμιά, όπως θα διαπιστώσετε.
Η προσθήκη της γλυκοπατάτας στο μίγμα, το κάνει πιο υγιεινό και του δίνει ιδιαίτερη νοστιμιά, όπως θα διαπιστώσετε.
Σε παλαιότερη ανάρτηση, (κλικ εδώ αν θέλετε να την ξαναδείτε) σας είχα δώσει παρόμοια συνταγή για αυτό το μίγμα γλυκοπατάτας και πατάτας σαν γέμιση για πιπεριές Φλωρίνης. Όμως ενώ σε εκείνη την συνταγή χρησιμοποιούμε λευκές γλυκοπατάτες, στη σημερινή μας, χρειάζεται οπωσδήποτε οι γλυκοπατάτες να είναι κόκκινες (πορτοκαλιές δηλαδή), γιατί οι λευκές κάνουν το μίγμα πολύ πιο γλυκό και σφιχτό και δεν ταιριάζει με τη γεύση των ψητών μανιταριών ή των ψαριών που θα συνοδέψει.