Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευχή για την καινούργια χρονιά (36)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Καθώς το τέλος και αυτής της χρονιάς πλησιάζει, συνηθίζεται μία αναδρομή στο παρελθόν και ανασκόπησή του.  Πράξαμε σωστά ή όχι σε αυτή ή την άλλη περίπτωση, πήραμε σωστές αποφάσεις τότε και τότε, κ.ο.κ

Μια όμως τίμια και αντικειμενική ματιά στην τωρινή μας κατάσταση δίνει αμέσως απάντηση σε όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να σκαλίζουμε την μνήμη μας: Εάν η τωρινή μας κατάσταση είναι καλή, όλα καλά τα έχουμε κάνει μέχρι τώρα …
Γιατί είναι γεγονός πως κάθε λέξη και κάθε πράξη μας, στρώνει τον δρόμο για ό,τι θα βιώσουμε στη συνέχεια. Όσο είμαστε νέοι, δύσκολα το κατανοούμε αυτό. Εύκολα θυμώνουμε, μισούμε, ή ανταποδίδουμε μία άσχημη πράξη. Τις συνέπειες όμως αυτής της συμπεριφοράς ούτε καν τις φανταζόμαστε….

Γιατί ανεξάρτητα από το πόσο δίκιο ή άδικο είχαμε, τα αρνητικά μας συναισθήματα, μόνον την δική μας υγεία και τη δική μας ζωή καταστρέφουν, μέσα από την αποδιοργάνωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της καρδιάς μας. Αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι εκείνο που εναρμονίζει ή όχι,  όλες τις ενέργειες που παράγονται στο  σώμα μας.
Και όταν αυτές είναι αρμονικές, όπως πολλές φορές σε αυτή την ιστοσελίδα σας έχω πει, έχουμε υγεία και εύκολη ζωή, γιατί βιώνουμε αυτό που ο Γιουνγκ εξηγούσε σαν  «νοήμονες συμπτώσεις». Δηλαδή την συγχρονικότητα.  

Όταν ενεργειακά είναι εναρμονισμένος κάποιος, όχι μόνον έχει καλή υγεία, αλλά βιώνει και συμπτώσεις που διευκολύνουν καταστάσεις στη ζωή του.

Είμαστε κόμβοι ενέργειας μέσα σε ένα ενεργειακό σύμπαν, η φυσική πια το έχει αποδείξει, και πρέπει επιτέλους να το πιστέψουμε όλοι σιγά-σιγά, και να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι για την εναρμόνιση των ενεργειών μας. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζουμε τον οργανισμό μας μόνον σαν κάτι υλικό, να τον γεμίζουμε άχρηστες ανθυγιεινές τροφές και φάρμακα, να τον ταλαιπωρούμε με αρνητικά συναισθήματα και να περιμένουμε θαύματα, στη συνέχεια, στην υγεία και τη ζωή μας…  

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να φέρει μαζί της, στους περισσότερους, την απόφαση για τις απαραίτητες, για την υγεία και τη ζωή τους, αλλαγές, που είναι : η σωστή διατροφή και η συχνή γείωση, η άσκηση και η δημιουργία, η επαφή με φίλους και τη φύση, το γέλιο, η συχνή χαλάρωση και η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων. 

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.