Άρθρα και συμβουλές από την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή για την σωστή διαχείριση του στρες και την βελτίωση της υγείας και της ζωής, καθώς επίσης όλες οι νεότερες απόψεις για την λειτουργία του οργανισμού μας, από τις έρευνες ιατρικής και βιολογίας.
Σελίδες
▼
Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016
Το ξέρετε ότι... (87)
πρέπει να αφήνετε για λίγο, το σκόρδο κομμένο ή λιωμένο, να
αναπαυθεί, πριν το βάλετε στο μαγείρεμα ή το ντρέσινγκ της σαλάτας σας, προκειμένου
να μην χάσει τα τόσο ωφέλημα για την υγεία συστατικά του;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου