ανακαλύφθηκε πρόσφατα πως ένα συστατικό που περιέχεται στη φλούδα του μήλου (ονομάστηκε ursolic acid) επιδρώντας στην έκφραση κάποιων γονιδίων αυξάνει το μέγεθος και τη δύναμη των μυών και επομένως βελτιώνει την μυϊκή ατροφία σε πειράματα που έγιναν σε ποντικούς, αλλά μειώνει επίσης το λίπος τους, το ζάχαρο και τη χοληστερίνη;
* Αν σκεφθείτε να δοκιμάσετε και εσείς τα αποτελέσματα αυτά στον δικό σας οργανισμό, φροντίστε τα μήλα που θα καταναλώσετε με τη φλούδα, να είναι βιολογικά και όχι ραντισμένα.
Πηγή: http://www.uihealthcare.org/News.aspx
http://www.cell.com/cellpress
Πηγή: http://www.uihealthcare.org/News.aspx
http://www.cell.com/cellpress
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου