Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόγραμμα εκπαίδευσης ασθενών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κάτω από όλα, σχεδόν, τα γνωστά νοσήματα, κρύβεται η αντίδραση του στρες του οργανισμού, η οποία ενώ είναι φτιαγμένη για να δίνει δύναμη να παλέψει ο οργανισμός με κάθε εχθρό που έχει απέναντί του (περιβαλλοντικά ή ψυχικά στρες)  ή να καταφέρει να ξεφύγει από αυτόν, δυστυχώς, όταν διαρκεί περισσότερο από την αντοχή του κάθε οργανισμού, τον οδηγεί σε νόσο.
Γι αυτό η ολοκληρωμένη διαχείριση του στρες, όπως αυτή διδάσκεται στο Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ) βελτιώνει κάθε νόσο και βοηθάει πολύ στη θεραπεία της, αυξάνοντας την αντοχή  στα στρες της ζωής. Μειώνονται, με αυτόν τον τρόπο τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής.

Ξεκινώντας από τον ερχόμενο Οκτώβριο, το ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ κάνει μια ειδική προσφορά σε ασθενείς διαβητικούς, υπερτασικούς, καρδιοπαθείς και πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, που ζουν στην Αθήνα, οργανώνοντας ομαδική εκπαίδευσή τους στην σωστή διαχείριση του στρες, με την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή, σε 8 (οκτώ) δίωρες μηνιαίες συναντήσεις στην έδρα του Ινστιτούτου στην Αθήνα (Κασομούλη 86,  1ος όροφος, Ν.Κόσμος) στην τιμή των 15 Ευρώ/άτομο  ανά συνάντηση. 
Η ομάδα θα πρέπει να είναι ολιγομελής (μέχρι 15 άτομα). 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή  20 Οκτωβρίου 18.00- 20.00.
Οι επόμενες συναντήσεις θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν ένα μικρό ιστορικό και την θεραπεία τους καταγεγραμμένη από τον θεράποντα γιατρό τους, καθώς και τα δικά του στοιχεία στη διάθεση του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ. για επικοινωνία μαζί του, σχετικά με την πορεία της νόσου τους.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν εγκαίρως (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου)  στο 6932665878 κα Τσουκαλή (πρόεδρος του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ)


Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.