Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Πρόγραμμα Healthy Life Greece

                                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το νέο τριήμερο πρόγραμμα Ηealthy Life Greece του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο καταπληκτικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας (Delfinia Hotel Corfu) , δίπλα στη θάλασσα, στις 19 - 22 Οκτωβρίου 2017 (έναρξη Πέμπτη (19/10) απόγευμα με συνάντηση γνωριμίας και δείπνο στο ξενοδοχείο και λήξη την Κυριακή (22/10) το μεσημέρι). 
Οι τιμές του ξενοδοχείου είναι 40 Ευρώ το άτομο, για δίκλινο δωμάτιο και 50 Ευρώ για μονόκλινο, με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό).
Η τιμή του σεμιναρίου του Ινστιτούτου για το τριήμερο είναι 185 Ευρώ το άτομο με εκπαιδεύτρια την γιατρό και πρόεδρο του ΕΛ.ΙΝ.Α,Σ, Δρ. Ελένη Τσουκαλή. Σε αυτό περιλαμβάνονται 5 ώρες διδασκαλίας και άσκησης την ημέρα (ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του στρες, ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθημάτων),προσωπικές, ή κοινές συζητήσεις επάνω στα θέματα της υγείας και της ζωής, κατά τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συνεδρία ρεφλεξολογίας από την κα Ζαχαρούλα Μουζακίτη.
Η ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 8 άτομα, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα καλής επαφής και συζήτησης, γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, όσοι ενδιαφέρεστε (μήνυμα για επικοινωνία στο etsoukali@gmail.com ή στο 6932665878)). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.