Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Πρόγραμμα Healthy Life Greece

                                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για το πρόγραμμα Ηealthy Life Greece του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες, σας ενημερώνουμε πως για εφέτος, μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας (Delfinia Hotel Corfu) , δίπλα στη θάλασσα. Οι τιμές για την περίοδο 9 – 20 Μαΐου είναι 35 – 40 Ευρώ το άτομο, για δίκλινο δωμάτιο και 50 Ευρώ για μονόκλινο, με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό).
Η ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 8 άτομα, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα καλής επαφής και συζήτησης, γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, όσοι ενδιαφέρεστε (μήνυμα για επικοινωνία στο etsoukali@gmail.com).
Τα τριήμερα που προτείνονται για το πρόγραμμα είναι 12, 13, 14 και 18,19,20, εσείς όμως μπορείτε να μείνετε όσο περισσότερο επιθυμείτε ανάμεσα στις ημερομηνίες 9 - 20 Μαΐου με τις πιο πάνω τιμές.
Στα τριήμερα αυτά, στη συνολική τιμή του σεμιναρίου του Ινστιτούτου (1500 Ευρώ για όλη την ομάδα) θα περιλαμβάνονται 5 ώρες διδασκαλίας και άσκησης την ημέρα (αντιμετώπιση του στρες, ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθημάτων) και όχι 3, όπως υπάρχουν στο πρόγραμμα, καθώς και προσωπικές ή κοινές συζητήσεις επάνω στα θέματα της υγείας και της ζωής, κατά τον ελεύθερο χρόνο.
Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.