Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ(4)

Πώς η σκέψη ενός αγαπημένου προσώπου, ζώου ή πράγματος σας χαρίζει υγεία
Γεια σας
Μετά τη συμβουλή μου να προσπαθείτε να μειώνετε το στρες σας  στη  θύμηση της μικρής λεξούλας «σπααα» που σας έδωσα στην προηγούμενη κουβέντα μας (μπορείτε να την ξαναδείτε κάνοντας κλικ εδώ) σήμερα σκέφτηκα να σας δώσω μία ακόμη μικρή παρόμοια συμβουλή.
Με στόχο πάντα τη σωστή διαχείριση των συναισθημάτων σας ώστε να μην χαλάει η αρμονία (coherence) του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της καρδιάς σας από αρνητικά συναισθήματα, σκέφτηκα σήμερα να σας προτείνω μία ακόμη εύκολη και γρήγορη λύση.
Όποτε λοιπόν φίλες και φίλοι μου αισθάνεστε κάποιο αρνητικό συναίσθημα (οργή, θυμό, απελπισία, ζήλια, κακία κ.λ.π.) και για κάποιο λόγο η λέξη «σπααα» δεν σας αρκεί για να ηρεμήσετε, κλείστε για ένα λεπτό τα μάτια σας και φέρτε στο νου σας κάποιο πρόσωπο, ζώο ή και πράγμα ακόμη, που αγαπάτε πολύ.  
Σκεφθείτε για λίγο πόσο πολύ το αγαπάτε, ότι και αν είναι αυτό….
Νιώστε αυτή την αγάπη να γεμίζει τη καρδιά σας και στη συνέχεια νιώστε ευγνωμοσύνη που υπάρχει αυτό το πρόσωπο, ζώο ή πράγμα στη ζωή σας και πείτε γι αυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ (νοερά) στη φύση, το σύμπαν ή τον Θεό, όπου επιθυμεί ο καθένας.
Μείνετε για λίγο να απολαύσετε αυτή τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης...
Αρκούν 2-3 λεπτά ενασχόλησης πνευματικής με κάτι που αγαπάτε πολύ και το αίσθημα αυτό της αγάπης μαζί νε την ευγνωμοσύνη που θα νιώσετε για την ύπαρξη του αντικειμένου αυτής της αγάπης στη ζωή σας είναι ικανό να εναρμονίσει άμεσα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς σας και να αποκαταστήσει την αρμονία σε όλες τις ενέργειες του κορμιού σας.
Δοκιμάστε το. Μην αφήνετε αρνητικά συναισθήματα να επικρατούν μέσα σας και να χαλούν την αρμονία των ενεργειών σας, και μαζί με αυτές την υγεία και την ζωή σας ολόκληρη.
Να σκέφτεστε συχνά ότι αγαπάτε πολύ στη ζωή σας και να νιώθετε ευγνωμοσύνη που έχετε την τύχη να υπάρχει αυτό στη ζωή σας και να την ομορφαίνει. Έτσι θα καταφέρνετε να διατηρείτε εναρμονισμένο το πεδίο της καρδιάς σας και όλες σας τις ενέργειες.

Με αγάπη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.